Kırkpınar İlkokulu

Vizyon: Topluma yararlı,Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan,ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

Başarılar: E-Twining Avrupa Kalite Etiketi E-Twining Ulusal Kalite Etiketi

Saatler: 8.40-14.20
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Lojman: 0 - yoktur.
Servis Bilgisi: Yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz 2020 Yılında "Art With Tiny Hands" isimli E-Twining Projesi ile Avrupa Ödülü Almıştır. 2021- 2022 Eğitim Öğretim yılında kuruculuğunu üstlendiği "Sanatla Büyümek" isimli E-Twinning projesi yürütmektedir.

Telefon - (0342) 671 34 05

WEB - https://kirkpinarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KIRKPINAR MAH. KIRKPINAR SK. KIRKPINAR İLKOKULU BLOK NO 88 İÇ KAPI NO 1 NURDAĞI / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Tekli-Tam Gün

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Şahsi araçlarla sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklık 25 km